The Pegasus System coverontwerp en lay-out

Info over het boek

The Pegasus System is een schaakboek die je een nieuwe opening leert. De vele variaties, makkelijk te volgen analyses en duidelijke diagrammen zorgen dat het boek voor beginner tot club-speler en meester is. 

 

De auteur vroeg me om een moderne, maar toch duidelijke cover te maken met een verwijzing naar 'Pegasus'. 

Aanpak van het coverontwerp en lay-out proces

Het proces begon met een gesprek waarin de auteur duidelijk zijn visie beschreef. Na het gesprek deed ik 3 verschillende voorstellen. Na een voorstel te kiezen zei hij wat hij wel en niet leuk vond. Na enkele aanpassingen was de cover good to go!

Na het maken van de cover was het tijd voor de lay-out van het boek. Ik koos een duidelijk font om de lange teksten en variaties makkelijk leesbaar te houden. Ook heb ik ervoor gezorgd dat alle teksten duidelijk en mooi op de pagina's stonden.

Na het afwerken leverde ik het boek in de gewenste formaten: Hardcover, Paperback en e-book.

 

Je kan het boek kopen op de website en via Amazon.

Advertentie

Om de verkoop van de boeken te stimuleren werd een korte video gevraagd die gebruikt kan worden als advertentie op YouTube. Er konden geen opnames gebeuren. De video moest gemaakt worden met bestaand materiaal.

Een combinatie van stock videomateriaal, muziek, talloze sound effects en graphics leverden volgend resultaat:

Ervaring van de klant

"Jonas heeft mij van begin tot einde goed begeleid met het project en een prachtig eindresultaat aangeleverd aan een correcte prijs."

- Jonas Van Dael, auteur The Pegasus System

Afbeeldingen